Mihai face parte din categoria oamenilor despre care poti vorbi oricand cu placere si admiratie, asta datorita faptului ca nu se multumeste cu putin, lucrand permanent la dezvoltarea sa personala si profesionala. El este modelul celui care a plecat de jos si care a avut tot timpul dorinta de a evolua.

Lucrand in domeniul bancar, ca si casier, Mihai a urcat pas cu pas pe treptele scarii profesionale ajungand, in ultimii 4 ani, sa se implice in aria vanzarilor. In toti acesti ani, a adunat cunostinte si experienta, devenind un consultant in vanzari cum orice companie si l-ar dori. Iar noi ni l-am dorit mult in echipa noastra.

Mihai este intruchiparea termenului de “people person”. Ii place sa fie printre oameni, sa ii ajute si sa le ofere solutii, astfel ca cei care ii solicita ajutorul vor primi tot sprijinul lui. Pasiunea cu care face asta se reflecta in increderea pe care o au oamenii in competentele lui.

Il apreciem pe Mihai pentru capacitatea lui de a lua decizii rapid, pentru spiritul de echipa pe care il afiseaza de fiecare data, pentru seriozitatea de care da dovada in fiecare situatie si, nu in ultimul rand, pentru ca este extrem de punctual.

“Am ales echipa Maurer pentru atmosfera familiala cu care am fost intampinat la angajare. Am intalnit aici lideri, in adevaratul sens al cuvantului, care stiu cum sa motiveze personalul, astfel incat sa primeasca inapoi implicare maxima. Nu intamplator am spus ca aici este o atmosfera de familie. De la omul care lucreaza pe santier si pana la manageri, cu totii alcatuiesc o echipa unita, care se sprijina unul pe altul si care lucreaza impreuna pentru acelasi scop comun.”

Iti multumim, Mihai, ca ai ales echipa Maurer!

Mihai iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0738 665 274