Pentru ca suntem tot timpul in sprijinul oamenilor, venim in intampinarea ta, cu cele mai profitabile oferte de finantare. Vei beneficia de toate informatiile si resursele necesare, astfel incat sa iti indeplinesti visul tau si al familiei tale: achizitia unei locuinte personale.

Descopera, in cele ce urmeaza, variantele de finantare puse la dispozitie de Maurer Residence Constanta si alege cea mai buna solutie pentru tine. O persoana specializata te va asista pe tot parcursul procesului.

Cumpara fara griji

Acum poti avea apartamentul pe care ti l-ai dorit datorita variantelor de plata pe care ti le punem la dispozitie. Poti opta intre posibilitatea de a plati in 3 transe, de a-ti intocmi un plan de finantare prin rate la dezvoltator sau de a te folosi de un credit bancar pentru achizitia apartamentului. De asemenea, iti mai punem la dispozitie optiunea de a plati integral valoarea apartamentului, caz in care beneficiezi de un discount din partea noastra.

Avand aceste optiuni in ajutorul tau iti va fi usor sa le oferi celor dragi caminul de care va veti bucura impreuna. Jumatate din clientii nostri aleg achizitionarea unui apartament prin modalitatea platii in rate. Venim in intampinarea nevoilor tale cu varianta de plata preferata.

Acum e mai simplu sa obtii locuinta visurilor tale la Maurer Residence Constanta prin noul program Rate DIRECT LA DEZVOLTATOR timp de 7 ani!
Avans Minim 20%;
Fara costuri suplimentare (dobândă 0%).
Fara drumuri la banca
Doar cu buletinul
Oferta supusa unor termene si conditii.

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?