Echipa este motorul oricarei companii!

Zenovia Cseh

Alina Miu

Suzanne Zaharia

Alina Munteanu

Oana Van-Gulik

Intelegand pe deplin acest lucru am ajuns sa pretuim fiecare om din familia Maurer Imobiliare. Fiecare are locul lui. Fiecare completeaza o parte a imaginii de ansamblu si face posibila transpunerea in realitate a visurilor clientilor nostri. 

Echipa omogena, formata din oameni cu o pregatire intensa in domeniu, ce sunt intotdeauna in ajutorul celor ce devin clienti, chiar si in perioada post-vanzare. Sunt oameni pasionati, implicati si se adapteaza in functie de preferintele fiecarui client in parte. Astfel, daca ajungeti sa colaborati cu unul dintre ei, veti descoperi repede ca nu veti cere sfaturile unui angajat, ci unui prieten. Profesionalismul si ambitia, dovedite de echipa, fac posibila crearea unei punti intre cei care vor sa faca parte din comunitate si ansamblul imobiliar Maurer Residence Constanta. Compania ne prezinta o mica parte a celor care se regasesc in acest proiect.

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?