adas

Concept nou de studiouri in Constanta

Termenul de “studio” a fost recent adoptat de piata imobiliara din Romania si reprezinta un tip de locuinta ce combina cu succes caracteristicile garsonierelor cu cele ale apartamentelor de doua camere.Ca si structura, studio-urile sunt gandite ca o garsoniera, insa gradul de confort tinde spre cel oferit de locuintele cu 2 camere. Asta datorita spatiului alocat atat camerei de locuit, dar mai ales baiei si bucatariei, aspecte deseori neglijate in cazul garsonierelor.

Datorita avantajelor pe care le are acest gen de locuinta, dar si preturilor destul de reduse, tot mai multi tineri studenti sau chiar si familii aflate la inceput de drum au ales sa investeasca intr-un studio nou, bucurandu-se totodata de confort si calitate. Inca din momentul in care am demarat constructiile, ne-am gandit sa compartimentam fiecare apartament astfel incat confortul oferit de acesta sa satisfaca toate nevoile celor care vor locui in el. De aceea Maurer Residence vine cu un concept de compartimentare nou pe piata imobiliara din Constanta.

Stim cat de importanta este odihna in viata fiecaruia dintre noi. Asadar, am impartit suprafata studio-urilor, in asa fel incat sa delimitam spatiile de zi de cele in care ne refacem dupa o zi grea. Fiecare studio are in componenta sa o nisa de dormit, pe care o poti separa printr-un panou culisant, pentru un somn relaxant. De exemplu, cel mai spatios studio din oferta Maurer Residence Constanta vine cu o astfel de compartimentare:

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus in pret

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

  • Program Customer Care

In plus, datorita suprafetei nu prea extinse, studio-urile sunt relativ usor de intretinut, iar costurile utilitatilor reduse. Sunt ideale pentru cei care isi doresc o locuinta confortabila si avantajoasa din punct de vedere al investitiei.

Studio-uri noi in Constanta

Nota:

Oferta este valabila pentru apartamentele aflate in stadiu de proiect si este supusa unor termene si conditii.

Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care: