adas

Avantajele unui apartament de 4 camere

Un apartament cu 4 camere este idealul familiilor care isi doresc ca luxul si confortul sa faca parte din rutina lor zilnica. Pentru orice familie numeroasa e nevoie ca spatiul dintr-o locuinta sa fie compartimentat cat mai eficient. Inca de cand am asezat prima caramida, gandul nostru s-a intreptat spre viitori proprietari ai apartamentelor si la confortul oferit acestora.

Apartamentele de 4 camere sunt dovada ca toate eforturile noastre s-au concentrat pentru a avea acelasi rezultat: locuinte de calitate, spatioase, confortabile si finisate exact dupa gustul clientilor. Nu exista nimic mai satisfacator decat multumirea care se citeste pe fata unei familii, atunci cand isi da seama ca a facut alegerea potrivita.

Maurer Residence iti pune la dispozitie doua apartamente de 4 camere in Constanta, dintre care unul este de tip Penthouse. Cele trei dormitoare reprezinta solutia ideala de a oferi fiecaruia dintre copii camera sa separata, invitatilor ocazionali un spatiu confortabil sau pentru familiile mai putin numeroase posibilitatea amenajarii unui birou sau a unei biblioteci. Utilitatea acestei caracteristici este apreciata in special atunci cand familia este numeroasa, dar si atunci cand primeste musafiri in vizita. De asemenea, este extraordinar de utila atunci cand te hotarasti sa organizezi o petrecere la tine acasa.

Avand la dispozitie o suprafata destul de mare pe care trebuie sa o amenajam, uneori e greu sa gasesti combinatia potrivita, atat din punct de vedere cromatic, cat si al stilului. Recomandam sfaturile designerilor consacrati, care recomanda urmatoarele: Cat mai multa lumina Optati pentru ferestre cat mai inalte, care sa lase lumina soarelui sa patrunda in incapere. Aceasta compune o atmosfera relaxanta, vibranta si care iti insufla energie pozitiva. Lasa lumina naturala sa iti umple camera si vei simti starea buna pe care ti-o ofera in fiecare zi. Adopta culoarea naturii Verdele inchis, inspirat de natura, este o culoare ce rezista in topul preferintelor oamenilor de specialitate. Are ca scop aducerea calmului mediului exterior in interior, pentru a te relaxa ala fel cum o faci cand esti in mijlocul naturii. Stilul care ti se potriveste Pentru orice tip de amenajare ai opta, trebuie sa stii ca este recomandat ca toate camerele sa fie realizate in acelasi fel, din punct de vedere al stilului. Indiferent daca e clasic, vintage sau modern acesta trebuie sa fie acelasi in fiecare incapere.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus in pret

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

  • Program Customer Care

La Maurer Residence Constanta nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

 

Apartamente de 4 camere noi in Constanta

Nota:

Oferta este valabila pentru apartamentele aflate in stadiu de proiect si este supusa unor termene si conditii.

Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care: