adas

De ce un apartament cu 3 camere in Constanta?

Atunci cand familia se mareste ai nevoie, evident, de mai mult spatiu de locuit. Te gandesti mult la viitor si tocmai de accea cauti un apartament care sa fie benefic tuturor membrilor familiei. Si acum, dar mai ales pe viitor. Pentru ca vrem sa fim tot timpul alaturi de oameni si de nevoile acestora, Maurer Residence pune la dispozitie cele mai noi apartamente de 3 camere din Constanta, construite pentru linistea si confortul tau.

In ziua de astazi, copiii si adolescentii isi doresc sa aiba propria lor camera ca sa isi desfasoare activitatile in voie. De aceea, un apartament cu 3 camere este alegerea ideala pentru familiile mai numeroase. Cei mici, primind fiecare camera sa, vor creste cu simtul responsabilitatii si isi vor dezvolta obiceiuri practice, care ii vor ajuta in viitor.

Apartamentele de 3 camere devin alegerea ideala pentru familiile tinere sau cuplurile care isi cauta o locuinta spatioasa. Aceasta ofera confortul de care fiecare membru in parte are nevoie. Pe langa living-uri spatioase care te invita la relaxare alaturi de cei dragi, apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Residence Constanta vin atat in varianta cu bucatarie open space, cat si cu bucatarie inchisa.

In oferta Maurer Residence a apartamentelor de 3 camere am inclus, pentru cei care isi doresc ceva cu adevarat special, un penthouse a carui terasa masoara 102mp! Datorita suprafetei mari, ai o gramada de posibilitati prin care poti sa pui in valoare acest spatiu.

Cand te decizi sa achizitionezi o locuinta, pe langa modul in care este construita structura si in care sunt alese finisajele, un apartament trebuie sa iti mai aduca, in primul rand, satisfactia ca ai ales locul potrivit, compartimentarea potrivita si, de ce nu, vecinii potriviti.

In plus, ai in vedere si comunitatea din care faci parte. Vrei sa ai vecini amabili, binevoitori si sociabili. Dupa o zi grea, tot ceea ce vrei sa simti in jurul tau este o energie pozitiva care sa te ajute sa te deconectezi de viata cotidiana.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus in pret

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

  • Program Customer Care

La Maurer Residence Constanta nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 3 camere noi in Constanta

Nota:

Oferta este valabila pentru apartamentele aflate in stadiu de proiect si este supusa unor termene si conditii.

Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care: